V sklopu Dnevov evropske kulturne dediščine vas Kulturni center Semič vabi na otvoritev razstave in pogovorni večer z naslovom SLOVENSKA KULINARIKA SKOZI OBJEKTIV FOTOGRAFA TOMA JESENIČNIKAv petek, 24. septembra, ob 18. uri v KC Semič.
Gastronomija danes in nekoč. S fotografom Tomom Jeseničnikom se bomo pogovorili na kaj vse je pozoren pri izdelavi fotografije, kako pomembne so barve na krožniku, postavitev, svetloba,…del te zgodbe pa si bomo ogledali v fotografski razstavi. Veliko pozornost bomo namenili tudi knjižni zbirki Gastronomija Slovenije, prof. dr. Janeza Bogataja. V njej je opisanih 24 gastronomskih regij Slovenije, dopolnjenih s 430 strokovno izbranimi živili, jedmi in pijačami.
Zakon o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (ZDSMA), ureja ukrepe za zagotovitev dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zavezancev po tem zakonu za vse uporabnike, zlasti za uporabnike z različnimi oblikami oviranosti. Ta zakon se uporablja za državne organe, organe samoupravnih lokalnih skupnosti in osebe javnega prava
Spletna stran za nemoteno delovanje uporablja piškotke
Spletna stran za delovanje uporablja samo nujno potrebne piškotke, za katere ne potrebujemo vaše privolitve. Brez namestitve teh piškotkov, vam nemotenega dostopa do spletne strani ne moremo omogočiti.
Za več informacij si preberite Politika piškotkov.